15. GRIEG IN BERGEN
MusicaNord forbereder nå den 15. Grieg in Bergen. Konsertserien vil inneholde tilsammen 41 konserter og gå i tidsrommet 18.juni til 27.august 2011. Grieg in Bergen er det største konserttilbudet sommerstid innenfor klassisk musikk og har artister og ensembler fra mange nasjoner på programmet.

Mer

 

     

NY PLATE
MusicaNords kunstneriske leder, Michael Süssmann, har sluppet en plate med bare norsk musikk på ARENA Records. To av Griegs fiolinsonater er representert (nr 1 & 3), samt den første av Thomas Tellefsens fiolinsonater, - et verk som ikke lenger enn en generasjon tilbake var temmelig ukjent. Sammen med Natalia Strelchenko gir Süssmann verket en høyst fortjent aktualitet i godt selskap med Grieg.

  
     

MUSICANORD TIL ASIA
iMed samarbeidspartner bl.a konservatoriet i Singapore og professor og pianistent Albert Tiu vil MusicaNord gjennomføre en rekke konserter og mastercalsses i Singapore, Brunei, og Indonesia. Michael Süssmann vil stå for det norske bidraget og recitals i disse landene.

Turen til Asia starter 11.januar og går over 16 dager. Sist MusicaNord var i Asia var det som gjest i et russisk-japansk kultursamarbeid med turne i flere jjapanske storbyer.
l

 


Fra forrige turnè i Asia (Japan). MusicaNord her representert av Michael Süssmann (nr 2 fra høyre)

 

NYHETER